Site Overlay

Opendeuravond op 22 maart

Op vrijdag 22 maart organiseren we een opendeuravond van 17 tot 21 uur en stellen onze campus en de nieuwbouw open. Kom zeker eens langs!

  • Verken de campus en onze nieuwbouw zelfstandig of laat u met uw gezin rondleiden. U kan nu al een rondleiding online reserveren (U komt meteen bij de afsprakenkalender uit.) of u bij ons aanmelden op de avond zelf.
  • Kom alles te weten over het KAZ-aanbod voor de eerstejaars op onze “modulemarkt”. De leerkrachten van de verschillende modulevakken stellen er hun vak voor en u kan met alle vragen over de modules bij hen terecht.
  • Als toekomstige eerstejaarsleerling kan je vrijblijvend aansluiten bij een gevarieerd aanbod aan probeerlesjes, je hoeft je niet vooraf aan te melden.
Copyright © 2024 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.