Site Overlay

KAZ-reünie

Graag nodigen we u uit op onze reünie op zaterdag 23 maart 2024. We maken van die zaterdag een onvergetelijke dag voor al wie in de voorbije decennia les volgde of gaf op “den athenee”.

Uiteraard is het een unieke gelegenheid om bij te praten met uw vroegere medeleerlingen en de personeelsleden van toen. Daarnaast bieden we u ook de kans om onze campus te verkennen. Zo kunt u herinneringen uit uw schooltijd terug voor de geest halen en tegelijk vaststellen hoezeer onze school is geëvolueerd.

Vanaf 16 uur stellen we de campus open voor al onze oud-leerlingen en (oud-)personeelsleden. We voorzien een uitgebreid programma, met een traditionele schoolmaaltijd en een ronduit feestelijke avond:

tussen

16 en 18 uur

open klassen en atnee-tentoonstelling in het hoofdgebouw en in de nieuwbouw

meet & greet met oud-leerkrachten in het atrium van onze nieuwbouw

vanaf 17 uur

Bar Lior @ KAZ – een sfeervolle cocktail-lounge in de polyvalente zaal

tussen

18 en 21 uur

Benny’s kitchen comeback: balletjes in tomatensaus (ook veggie) in het schoolrestaurant

20 uur

optreden van de onnavolgbare Teachers Band in de sporthal

vanaf 21 uur

fuif met DJ ‘off limitz’ in de sporthal

23.59 uur

einde reünie

Inschrijven kan via dit formulier. De toegangsprijs voor een volwassene bedraagt € 10 (uw kinderen kunnen gratis aansluiten), maar daar krijgt u als bezoeker heel wat voor terug:

  • een uniek voor deze dag ontworpen gadget
  • twee drankbonnetjes
  • een gratis fotomoment aan onze photobooth (U krijgt de foto ook meteen mee!)
  • toegang tot alle bovenstaande activiteiten.

Ik zal er zijn!

Bij het bestellen van uw toegangstickets kunt u op hetzelfde formulier (*) ook meteen uw stoel(en) reserveren voor Benny’s kitchen comeback. Onze vermaarde schoolchef komt speciaal voor deze gelegenheid nog eens zijn balletjes in tomatensaus voor u bereiden, wereldberoemd erfgoed in de brede regio rond Zottegem.

Voor een volwassene betaalt u € 16, een kinderportie (- 12 jaar) kost € 10. Uiteraard heeft Benny ook een veggie optie voorzien. Nostalgie gaat door de maag!

(*) Komen eten kan enkel indien u ook een toegangsticket heeft.

We zijn er van overtuigd dat dit een onvergetelijke samenkomst zal worden over de verschillende generaties heen en hopen van ganser harte ook op uw komst.

Ik zal er zijn!

Copyright © 2024 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.