Site Overlay

Info en inschrijvingen

Nieuwsgierig naar het KAZ?

Zit je in het zesde leerjaar en ben je op zoek naar een toffe secundaire school waar je samen met je vrienden jouw persoonlijkheid kan ontwikkelen? Overweeg je om van middelbare school te veranderen? Dan ben je van harte welkom op het KAZ!

Hier verneem je hoe het er in het eerste jaar aan toe gaat en kom je alles te weten over ons modulair studieaanbod en onze vernieuwende onderwijsaanpak. Onze algemene infobrochure met het studieaanbod van het eerste tot en met het zevende jaar (editie 2024-’25) vind je hier.

En als je dat wil kan je je ook meteen aanmelden voor jouw inschrijving :-).

Ben je al meteen van plan om je in te schrijven?

Vanuit jouw zetel kan je ook een kijkje nemen in onze school. Klik op het beeld hieronder en kom binnen.

Het KAZ door de ogen van de leerlingen

Onze vierdes trokken met de camera de school rond en gingen toen ook bij onze eerstejaars langs: het KAZ door de ogen van de leerlingen….

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven?

Voor het eerste jaar

Van harte bedankt voor uw interesse in onze school. Plant u een inschrijving bij ons in het eerste jaar? Dan vindt u hier de link naar ons aanmeldingsformulier, waarmee u ons de inschrijvingsgegevens van uw kind voor het schooljaar 2024-2025 kan bezorgen.

Eerstejaars officieel inschrijven is wettelijk niet toegestaan voor 14 mei. Daarom nemen wij in de tweede helft van mei dan opnieuw contact met u op om de inschrijving te finaliseren.

Ik wil graag mijn kind inschrijven voor het eerste jaar.

Inschrijven als instromer voor de overige leerjaren

Zit uw kind al in een secundaire school en overweegt u volgend jaar de overstap naar het KAZ? Sinds 15 april staan de inschrijvingen open voor het tweede tot en met het zevende jaar. U kunt de inschrijving dus meteen online voltooien met behulp van onderstaande links:

Heeft u intussen nog vragen over onze school, het studieaanbod of over de inschrijving van uw kind, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Inschrijven voor dit schooljaar

Wenst u uw kind nog in te schrijven voor het lopende schooljaar, dan kunt u uiteraard steeds bij ons terecht. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Heeft u interesse om voor dit schooljaar nog in te schrijven voor ons zevende jaar Bijzondere Wetenschappelijke Vorming, dan kan u contact opnemen met dhr. De Couvreur, de titularis van deze klasgroep, via dit mailadres.

Inschrijven aan onze basisschool

We bieden op onze campus ook kleuter- en lager onderwijs aan. Wenst u meer informatie over onze basisschool of denkt u er aan uw kind bij ons in te schrijven? Neem hiertoe dan contact op met de directie van BS.KAZ.

Copyright © 2024 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.