Site Overlay

Info en inschrijvingen

Nieuwsgierig naar het KAZ?

Zit je in het zesde leerjaar en ben je op zoek naar een toffe secundaire school waar je samen met je vrienden jouw persoonlijkheid kan ontwikkelen? Overweeg je om van middelbare school te veranderen? Dan ben je van harte welkom op het KAZ!

Ben je al meteen van plan om je in te schrijven?

Kom langs en laat je rondleiden!

Op de zaterdagen 3 en 24 februari organiseren we gezinsrondleidingen op afspraak. We wandelen samen door de campus en door onze nieuwbouw en laten je kennismaken met de werking van onze school. Aan het einde van de rondgang wachten de directie en de leerlingenbegeleiding jou en je ouders op, zo kan je hen meteen jouw vragen stellen. Een afspraak voor deze zaterdagen kan je hier vastleggen.

Lukken die twee dagen voor jou niet? Dan kan je nog steeds langskomen op onze opendeuravond op vrijdag 22 maart. Ook dan leiden we jou rond – al dan niet op afspraak – en laten we jou onze zes modules ontdekken op de modulemarkt. Bovendien kan je verschillende probeerlesjes volgen zonder je vooraf in te schrijven!

Ik laat me graag rondleiden!

Of liever wat leesvoer voor toekomstige eerstejaars?

Onder deze link verneem je hoe het er in het eerste jaar aan toe gaat en kom je alles te weten over ons modulair studieaanbod en onze vernieuwende onderwijsaanpak (brochure voor het jaar 2023-’24).

Onze algemene infobrochure met het studieaanbod van het eerste tot en met het zevende jaar (editie 2023-’24) vind je hier.

Kijkvoer kan ook…

Onze vierdes trokken met de camera de school rond en gingen toen ook bij onze eerstejaars langs: het KAZ door de ogen van de leerlingen….

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven?

Van harte bedankt voor uw interesse in onze school. Inschrijven voor het schooljaar 2024-2025 kan evenwel pas na de kerstvakantie. Wenst u uw kind nog in te schrijven voor het lopende schooljaar, dan kunt u uiteraard steeds bij ons terecht. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Inschrijven voor het zevende jaar Bijzondere Wetenschappelijke Vorming

Heeft u interesse in ons zevende jaar, dan kan u contact opnemen met dhr. De Couvreur, de titularis van deze klasgroep, via dit mailadres.

Inschrijven aan onze basisschool

We bieden op onze campus ook kleuter- en lager onderwijs aan. Wenst u meer informatie over onze basisschool of denkt u er aan uw kind bij ons in te schrijven? Neem hiertoe dan contact op met de directie van BS.KAZ.

Copyright © 2023 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.