Site Overlay

Info en inschrijvingen

Nieuwsgierig naar het KAZ?

Zit je in het zesde leerjaar en ben je op zoek naar een toffe secundaire school waar je samen met je vrienden jouw persoonlijkheid kan ontwikkelen? Overweeg je om van middelbare school te veranderen? Dan ben je van harte welkom op het KAZ!

Ben je al meteen van plan om je in te schrijven? Dan helpt de link hieronder jou vast verder… 🙂

de kortste weg naar mijn inschrijving

Voor onze toekomstige eerstejaars

Hier verneem je hoe het er in het eerste jaar aan toe gaat en kom je alles te weten over ons modulair studieaanbod en onze vernieuwende onderwijsaanpak.

Onze opendeur van 24 maart gemist?

Was u verhinderd op onze opendeuravond? En slaagde u er niet in om tijdens de voorbije weken een gezinsrondleiding vast te leggen? Geen probleem! We organiseren nog een laatste rondleidingsavond op vrijdag 23 juni vanaf 17 uur. Leg nu al uw afspraak vast voor een privé-rondgang op onze campus.

Of breng ons een virtueel bezoek…

Vanuit jouw zetel kan je ook een kijkje nemen in onze school. Klik op het beeld hieronder en kom binnen.

Ook onze vierdes trokken met de camera de school rond en gingen toen bij onze eerstejaars langs: Het KAZ door de ogen van de leerlingen….

Of laat van jou horen!

Je kan steeds bij ons terecht. Onze contactgegevens vind je op de contact pagina.

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven?

Van harte bedankt voor uw interesse in onze school! 

Inschrijven voor het eerste jaar

Voor het eerste jaar kan u hier meteen de inschrijving voor uw kind in orde brengen.

Inschrijven als instromer

Zit uw kind al in een secundaire school en overweegt u volgend jaar de overstap naar het KAZ? Sinds 17 april staan de inschrijvingen open voor het tweede tot en met het zevende jaar. U kunt de inschrijving dus meteen online voltooien met behulp van onderstaande links:

Heeft u intussen nog vragen over onze school, het studieaanbod of over de inschrijving van uw kind, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Inschrijven aan onze basisschool

We bieden op onze campus ook kleuter- en lager onderwijs aan. Wenst u meer informatie over onze basisschool of denkt u er aan uw kind bij ons in te schrijven? Neem hiertoe dan contact op met de directie van BS.KAZ.