Site Overlay

Info en inschrijvingen

Ga voor jouw eerste jaar secundair op het KAZ!

Zit je in het zesde leerjaar en ben je op zoek naar een toffe secundaire school waar je samen met je vrienden jouw persoonlijkheid kan ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom op het KAZ!

Hier verneem je hoe het er in het eerste jaar aan toe gaat en kom je alles te weten over ons modulair studieaanbod en onze vernieuwende onderwijsaanpak. En als je dat wil breng je ook meteen jouw inschrijving in orde.

Niet zo tuk op lezen?

Onze vierdes trokken vorig jaar met de camera de school rond en gingen ook bij onze eerstejaars langs. Het KAZ door de ogen van de leerlingen….

Breng ons een virtueel bezoek

Vanuit jouw zetel kan je ook een kijkje nemen in onze school. Klik op het beeld hieronder en kom binnen.

Blik terug op onze digitale infoavond

We organiseerden een online infoavond op dinsdag 8 februari 2022. Je kan evenwel ook nu nog met jouw ouders alle infosessies bekijken. Meer details vinden jullie op onze infoavond-pagina.

Of kom écht langs! En laat je ter plekke rondleiden.

Op vrijdag 25 maart organiseerden we een opendeuravond van 17 tot 21 uur en stelden onze campus en de nieuwbouw open. Maar u kunt ook nu nog steeds een afspraak met ons maken.

Of laat van jou horen!

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven aan het KAZ?

Plant u een inschrijving voor uw kind op onze school? Dan kunt u uiteraard steeds bij ons terecht. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Inschrijven voor het zevende jaar?

Voor ons zevende jaar Bijzondere Wetenschappelijke Vorming is rechtstreeks online inschrijven nog steeds mogelijk.

Inschrijven aan onze basisschool

We bieden op onze campus ook kleuter- en lager onderwijs aan. Wenst u meer informatie over onze basisschool of denkt u er aan uw kind bij ons in te schrijven? Neem hiertoe dan contact op met de directie van BS.KAZ.