Site Overlay

Info en inschrijvingen

Nieuwsgierig naar het KAZ?

Zit je in het zesde leerjaar en ben je op zoek naar een toffe secundaire school waar je samen met je vrienden jouw persoonlijkheid kan ontwikkelen? Of overweeg je om van middelbare school te veranderen? Dan ben je van harte welkom op het KAZ!

de kortste weg naar mijn inschrijving

Kom gewoon langs!

Gezinsrondleidingen voor de eerste graad.

Op de zaterdagen 4 en 11 februari organiseren we persoonlijke rondleidingen op afspraak. We wandelen samen door de campus en door onze nieuwbouw en laten je kennismaken met de werking van onze school. Aan het einde van de rondgang wachten de directie en de leerlingenbegeleiding jou en je ouders op, zo kan je hen meteen jouw vragen stellen.

Maak hier jouw afspraak voor 4 of 11 februari. Passen deze zaterdagen jou niet? Dan kan je nog steeds langskomen op onze opendeuravond.

Opendeuravond

Op vrijdag 24 maart organiseren we onze opendeur vanaf 17 uur. In een gezellige sfeer – als je dat wil bij een hapje en een drankje – kom je ook dan alles over onze school te weten :

  • Op onze modulemarkt leer je alle modules uit het eerste jaar kennen.
  • We voorzien die avond opnieuw privé rondleidingen voor jou en jouw gezin. Ook voor deze rondleidingen werken we op afspraak. Indien je al een afspraak in februari hebt vastgelegd, dan heeft het weinig zin een tweede keer deze rondgang te maken. We willen dan ook vragen om anderen die avond de kans te laten.
  • Je kan meteen ook jouw gegevens aan ons overmaken voor jouw latere inschrijving (aanmelden voor inschrijving is wettelijk pas toegelaten vanaf maandag 27 maart).

Infoavond voor zijinstromers en studiekeuze-avond

Onze infoavond van dinsdag 9 mei richt zich vooral tot leerlingen voor de tweede en de derde graad, zowel onze eigen leerlingen als zijinstromers.
We zetten die avond ons aanbod in het derde en vijfde jaar uiteen om onze tweedes en vierdes te helpen bij hun studiekeuze, maar we voorzien ook een infomoment voor leerlingen die bij ons willen instappen tijdens hun secundaire schoolloopbaan (dus niet in het eerste jaar). Op dat moment kan je ook kennismaken met de leerkrachten uit de hogere jaren.

de kortste weg naar mijn inschrijving

Of breng ons een virtueel bezoek…

Vanuit jouw zetel kan je ook een kijkje nemen in onze school. Klik op het beeld hieronder en kom binnen.

Ook onze vierdes trokken met de camera de school rond en gingen toen bij onze eerstejaars langs: Het KAZ door de ogen van de leerlingen….

Of laat van jou horen!

Je kan steeds bij ons terecht. Onze contactgegevens vind je op de contact pagina.

Wenst u uw kind(eren) in te schrijven?

Van harte bedankt voor uw interesse in onze school! Officieel inschrijven voor het schooljaar 2023-2024 is op dit moment evenwel nog niet mogelijk, de overheid heeft hiervoor specifieke data vastgelegd. Via dit formulier kunt u nu wel al uw gegevens bij ons achterlaten, met het oog op een eventuele inschrijving. 

Heeft u uw kind aangemeld voor het eerste jaar, dan nemen wij eind maart contact met u op en bezorgen u alle informatie die u nodig heeft om uw kind succesvol in te schrijven. Zit uw kind reeds in een secundaire school en overweegt u een overstap naar het KAZ? Ook dan kan u uw gegevens via dit formulier achterlaten. U ontvangt dan half april alle informatie voor een eventuele inschrijving.

Heeft u intussen nog vragen over onze school, het studieaanbod of over de inschrijving van uw kind, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nog inschrijven voor dit schooljaar?

Wenst u uw kind nog in te schrijven zodat het de rest van dit schooljaar bij ons kan afwerken, neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven voor het zevende jaar?

Voor ons zevende jaar Bijzondere Wetenschappelijke Vorming is rechtstreeks online inschrijven nog steeds mogelijk.

Inschrijven aan onze basisschool

We bieden op onze campus ook kleuter- en lager onderwijs aan. Wenst u meer informatie over onze basisschool of denkt u er aan uw kind bij ons in te schrijven? Neem hiertoe dan contact op met de directie van BS.KAZ.