Site Overlay

Vierdes en zesdes op GWP

Jaarlijks organiseren we een GWP (geïntegreerde werkperiode) voor onze vierde- en zesdejaars, een leuke en leerrijke week op een buitenlandse bestemming waarin we samen volop cultuur, geschiedenis, lekker eten en gezelligheid kunnen ervaren.

Deze GWP maakt deel uit van het curriculum en heeft als doel dat de leerlingen op een actieve manier hun bestemming, elkaar en ook zichzelf beter leren kennen. Ze verleggen (letterlijk en figuurlijk) hun grenzen en zetten daarbij de nodige vaardigheden in om te groeien in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wie om specifieke redenen niet kan deelnemen aan de buitenlandse GWP, kan deelnemen aan de thuis-GWP, een week met een complementair programma in de regio.

De links naar de verschillende GWP-infosites vind je hier.

Copyright © 2024 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.