Mosselfeest op 5 en 6 oktober

De vzw Vrienden van het Koninklijk Atheneum Zottegem en de Ouders en Vrienden van de Basisschool K.A. hebben de eer en het genoegen u vriendelijk uit te nodigen op hun jaarlijks mosselfeest. Wie niet zo verlekkerd is op mosselen, kan aanzitten voor varkenswangetjes met frietjes. U bent van harte welkom in ons schoolrestaurant op zaterdag 5 oktober van 17.30 tot 21 uur of op zondag 6 oktober van 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen betalen 20 euro voor de mosselen of 12 euro voor varkenswangetjes. Kinderen onder de twaalf betalen respectievelijk 11 of 6 euro.

Door de jaarlijkse organisatie van het mosselfeest begin oktober en het schoolfeest in juni slagen de vzw Vrienden van het K.A. en het Oudercomité erin de nodige extra financiële middelen in te zamelen. Deze worden aangewend voor het verhogen van het didactisch comfort van de leerlingen. Uw aanwezigheid op deze activiteiten stelt de school in staat dit in de toekomst te blijven doen.

Om organisatorische redenen vragen wij u vooraf te willen inschrijven. U kunt dit doen door vooraf het totale bedrag te storten op het rekeningnummer BE52 2850 3726 5409 van de vzw Vrienden van het K.A. met vermelding van het aantal eters en de dag van uw keuze (*). Uw kaarten liggen dan klaar aan de ingang. U kunt uiteraard op de dag zelf ook nog kaarten kopen aan de kassa. Ter plaatse bieden we u de mogelijkheid om via Bancontact te betalen.

Wij zien uit naar uw komst en danken u bij voorbaat.

(*) Bijvoorbeeld: u komt op zaterdag eten met 5 volwassenen, van wie er 3 mosselen eten en 2 varkenswangetjes en u brengt 4 kinderen, jonger dan 12, mee van wie er 2 mosselen eten en 2 varkenswangetjes. U vermeldt als mededeling: ZAT 3xMOVW 2xSTVW 2xMOKI 2xSTKI.