Australische partnerschool op bezoek

Op maandag 30 september mochten we op het KAZ veertien leerlingen en twee leerkrachten van onze Australische partnerschool Nazareth Catholic College verwelkomen.

Na een kennismakingslunch in het OLC kregen onze bezoekers een tour op de schoolcampus en een update over de geplande nieuwbouw. Nadien hebben onze eigen leerlingen een mooie rondleiding verzorgd doorheen het historisch centrum van Gent, met een afsluitende boottocht.

Na het avondeten in Manhattn’s Burgers op de idyllische Graslei was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen. Het klikte goed tussen de KAZ- en de NAZ-leerlingen dus het afscheid viel sommigen wat zwaar. Gelukkig zien ze elkaar over een paar maanden weer terug in Adelaide, Australië tijdens onze reis Down Under!

Foto’s van deze goed gevulde dag vindt u hier.