Site Overlay

Doe je eigen ding!

Al verschillende jaren krijgen de leerlingen in de tweede graad de mogelijkheid om enkele uren in te vullen met een vak naar keuze. De reacties op dit aanbod zijn elk jaar heel positief.

De vakken waaruit zij in het schooljaar 2024-2025 kunnen kiezen, staan hieronder opgesomd. Op de eerste schooldag stellen we voor de leerlingen een infobrochure beschikbaar met extra duiding rond dit aanbod. Daarnaast geven de leerkrachten van de keuzevakken tijdens de eerste schoolweek een plenaire infosessie voor de leerlingen.

 • Animator
 • Beeldatelier
 • Circulaire economie
 • Ecologisch koken
 • iCare
 • Let’s dance!
 • Product design
 • Recycle art
 • Repair shop
 • Urban games
 • Video

Elk van de vakken uit de lijst hierboven loopt twee uur per week en voor een half jaar, met een wissel op het einde van januari. Je kiest dus op basis van jouw interesses voor de beide semesters een vak.

 • Anatomie & fysiologie
 • Discover It!
 • Duitse taal en cultuur
 • Fotografie
 • Mini-onderneming
 • Technical Design
 • True crime

Het keuzevak in het vierde jaar neemt 1 uur per week in. Het aanbod aan keuzevakken in het vierde jaar loopt over het hele schooljaar en kan dan ook enkel gewijzigd worden op advies van de klassenraad.

Copyright © 2024 GO! atheneum Zottegem. All Rights Reserved.