Site Overlay

Infoavond op dinsdag 9 mei voor instromers en eigen leerlingen

Heb je plannen om jouw schoolcarrière vanaf september verder te zetten op het KAZ? Stel je je als huidige KAZ-leerling vragen in verband met jouw studierichting voor het volgende schooljaar? Of zou je als leerling van de derde graad wat meer willen weten over hogere studies?

Kom dan op dinsdag 9 mei naar onze infoavond, wij helpen jou verder vanaf 19 uur. Meer over het programma en de organisatie van deze avond vind je hieronder.

voor instromers (nieuwe leerlingen in de overgangsjaren)

Nieuwe leerlingen voor het tweede t.e.m. het zevende jaar verwachten we om 19 uur in ons Open Leercentrum voor een eerste kennismaking met de school, gevolgd door een uiteenzetting van ons studieaanbod.

Om je in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, willen we jou als instromer vragen om jouw komst op 9 mei te registreren.

voor onze eigen tweedes en vierdes

Maak je de overstap naar de tweede graad, dan geven we jou om 19 uur een algemene voorstelling van het studieaanbod in onze sporthal. Vierdes die meer willen weten over het aanbod in de derde graad, kunnen er de uiteenzetting van 20 uur bijwonen.

Daarnaast kan je van 19 tot 21.30 uur doorlopend met jouw leerstofgerichte vragen terecht bij jouw toekomstige vakleerkrachten.

voor onze derde graad

Wat na jouw secundair? Sommigen zijn er al uit, anderen nog zijn volop zoekend. Daarom organiseren we – ook op 9 mei – onze jaarlijkse studiekeuzebeurs in het atrium van onze nieuwbouw.

Onze eigen oud-leerlingen komen die avond hun ervaringen in het hoger onderwijs met jullie delen. Daarnaast voorzien we een tweetal plenaire voorstellingen: er komt een spreker van de Universiteit Gent en we brengen zelf een uiteenzetting over ons zevende jaar Bijzondere Wetenschappelijke Vorming.

We hopen van harte dat we jou op 9 mei mogen verwelkomen, als toekomstige leerling of als vaste KAZ-klant. Hou de datum alvast vrij en breng gerust jouw vragenlijstje en jouw ouders mee 🙂