Site Overlay

Ontbijtactie “breaKfAZt” t.v.v. de GWP-reizen

Voor onze vierdes en onze zesdes organiseren we jaarlijks een geïntegreerde werkperiode, kortweg “GWP”. Zo maken we van de eerste week na de paasvakantie een leuke en leerrijke week waarin de leerlingen in een buitenlandse locatie volop cultuur, geschiedenis en gezelligheid kunnen ervaren.

De leerlingen kregen alvast de kans om zich in te schrijven voor de vooropgestelde bestemmingen en zullen doorheen de komende maanden binnen verschillende vakken een reeks theoretische en praktische taken uitvoeren bij wijze van voorbereiding op deze GWP-week.

We streven er uiteraard naar om het kostenplaatje voor deze reizen zo laag mogelijk te houden. Om de prijs nog extra te drukken organiseren we op zondag 5 februari opnieuw onze “breaKfAZt” ontbijtactie. U kan voor die zondag een lekker ontbijtpakket – al dan niet met bubbels – bij ons bestellen.

U krijgt van ons alles wat bij een fijn zondags ontbijt hoort: per persoon voorzien we een aantal broodjes en koffiekoeken, zoet en hartig beleg, vers fruit, enkele zuivelproducten, een eitje, koffie en vruchtensap. De dag zelf komt u uw pakket ophalen op onze campus, of u laat het thuis leveren (binnen Zottegem en de omliggende gemeentes).

De opbrengst van deze actie wenden we volledig aan om de kostprijs van de GWP-projecten voor onze leerlingen te verlagen. Aarzel dus niet en kies op 5 februari voor een échte zondagse start van de dag. Verwen uzelf of verras iemand anders!

We kijken uit naar uw bestelling en danken u bij voorbaat.

Bestellen?

  • De bestellingen gebeuren uitsluitend via dit online formulier. Nadien ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en een betaaluitnodiging. We sluiten de bestellingen af op 30 januari.
  • We bieden een KAZSTAR pakket aan voor volwassenen (€ 17 p.p.) en een KID-STAR pakket (€ 11 p.p.). Wenst u er een flesje prosecco van 37,5 cl bij voor een extra feestelijke ochtend? Dat kan voor € 7 extra.
  • Afhalen kan in ons schoolrestaurant van 7.30 tot 9.30 uur. De levering aan huis gebeurt tussen 8 en 10 uur en kost € 3 extra per bestelling.