Site Overlay

Ontbijtactie “breaKfAZt” t.v.v. de GWP-reizen

Voor onze vierdejaars en onze zesdes organiseren we jaarlijks een geïntegreerde werkperiode, kortweg “GWP”. Zo maken we van de eerste week na de paasvakantie een leuke en leerrijke week waarin de leerlingen in een buitenlandse locatie volop cultuur, geschiedenis en gezelligheid kunnen ervaren.

De leerlingen kregen alvast de kans om zich in te schrijven voor de vooropgestelde bestemmingen en zullen doorheen de komende maanden binnen verschillende vakken een reeks theoretische en praktische taken uitvoeren bij wijze van voorbereiding op deze GWP-week.

We streven er uiteraard naar om het kostenplaatje voor deze reizen zo laag mogelijk te houden. Om de prijs nog extra te drukken organiseren we op zondag 6 februari onze “breaKfAZt” ontbijtactie. U kan voor die zondag een lekker ontbijtpakket – al dan niet met bubbels – bij ons bestellen.

U krijgt van ons alles wat bij een fijn zondags ontbijt hoort: per persoon voorzien we een aantal broodjes en koffiekoeken, zoet en hartig beleg, vers fruit, enkele zuivelproducten, een eitje, koffie en vruchtensap. De dag zelf komt u uw pakket ophalen op onze campus, of u laat het thuis leveren (binnen Zottegem en de omliggende gemeentes).

De opbrengst van deze actie wenden we volledig aan om de kostprijs van de GWP-projecten voor onze leerlingen te verlagen. Aarzel dus niet en kies op 6 februari voor een échte zondagse start van de dag. Verwen uzelf of verras iemand anders!

Bestellen?

De bestellingen zijn jammer genoeg afgesloten. We danken iedereen voor de geplaatste bestellingen en gaan nu volop aan de slag om het komende weekend – in het bijzonder de zondagmorgen – voor zovelen net dat tikkeltje meer te geven.