Site Overlay

Update – infoavond voor onze eerstejaars

Op donderdag 2 september vindt onze infoavond plaats voor de eerstejaarsleerlingen en hun ouders. In tegenstelling tot wat we eerder hebben gecommuniceerd, splitsen we deze infoavond in twee sessies op, in functie van de geldende coronamaatregelen.

De leerlingen en ouders van een aantal klassen verwachten we al tussen 18.00 en 18.30 uur, voor de overige klassen voorzien we het onthaal tussen 19.30 en 20 uur. De titularissen van de klas van uw kind zult u op de speelplaats herkennen aan de kleur van hun vlag.

Onderstaande klassen onthalen we tussen 18 en 18.30 uur op de speelplaats:

klasgroepkleur vlagklastitularissen
1 LA, 1 INONdonkerblauwN. Nica, G. De Coene
1 METAroodC. Colignon, F. Van Den Steen
1 MEWEoranjeF. Roeland, J. De Ridder
1 MEONrozeW. Dhont, K. Machtelinckx
1 LAWEgrijsT. De Roose, D. Decock

Onderstaande klassen onthalen we tussen 19.30 en 20 uur op de speelplaats:

klasgroepkleur vlagklastitularissen
1 ST adonkergroenK. Knipping, J. Van Waeyenberge
1 ST blichtblauwK. De Strooper, T. De Keyser
1 ST clichtgroenI. Deplancke, L. Duprez       
1 ST d, 1 WETA, 1 LATA, 1 LAMEgeelB. Verstichelen, V. Vander Schelden
1 ONTA, 1 WEONpaarsM. Everaert, V. De Vos

De klastitularissen begeleiden u naar een voldoende ruim klaslokaal en verschaffen u alle informatie over de eerste schooldagen, de schoolorganisatie en de kennismakings-gwp. Deze voorstelling zal ongeveer een uur duren.