Site Overlay

Wij zijn er klaar voor…

en kijken er al naar uit om onze leerlingen weer op school te mogen ontvangen. Toch willen we de leerlingenstromen ook bij de start van het nieuwe schooljaar nog wat spreiden. Hieronder kan je als nieuwe leerling nagaan wanneer we jou op donderdag 1 september op school verwachten. Onze huidige leerlingen en hun ouders ontvangen de nodige praktische wenken via Smartschool.

  • De eerstejaars komen aan om 8.20 uur en verlaten de school om 15.15 uur. Op de middag bieden we onze eerstes op deze eerste september van harte een heerlijk warm middagmaal aan.

  • Instromers van het tweede jaar komen aan om 8.20 uur en verlaten de school om 11.55 uur.
  • Instromers van de tweede graad (derde en vierde jaar) komen aan om 8.20 uur en verlaten de school om 10.15 uur.
  • Instromers van de derde graad (vijfde en zesde jaar) komen aan om 10 uur en verlaten de school om 11.55 uur.
  • De leerlingen van het zevende jaar verwachten we om 9.30 uur. We ronden de eerste dag met hen af om 11.30 uur.

Je komt die eerste dag binnen via de hoofdingang op de Meerlaan, we ontvangen jou daar in de inkomhal. Breng wat schrijfgerief mee, verder heb je die dag nog niets nodig.

Infoavond voor de eerstejaars op 1 september

Op donderdag 1 september vindt onze infoavond plaats voor het eerste jaar. We ontvangen jou en je ouders graag om 19 uur in de sporthal van onze school (ter hoogte van de Wurmendries).

We stellen het KAZ aan jou voor en laten je nadien kennismaken met de leerkrachten van het eerste jaar.
In jouw klasgroep kan je vervolgens kennismaken met de titularis(sen) en alle info ontvangen over de eerste schooldagen, de schoolorganisatie en de kennismakings-gwp. Deze voorstelling zal ongeveer een uur duren.

Ter herinnering: de kennismakings-GWP

Bij de start van het schooljaar organiseren we traditioneel de kennismakings-GWP voor alle eerstejaars. Leerlingen die nog niet ingeschreven zijn, dienen dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Voor alle informatie en om alsnog in te schrijven kan je terecht op onze GWP-website.